Logotyper

Blandade logotyper

Baske Vodka
Ett av uppdragen på Berghs School of Communication inom området Art Direction bestod utav att ta fram en logotype för en ny vodka som skulle lanseras i Sverige, resultatet? Det ser ni här ovan!
Chefswe.com
Logotypen skapades utifrån en uppgift som jag hade inom Grafisk design på Medieskolan. Uppgiften bestod i att göra en logotype för ett svenskt nät företag.
Brainiac Or Maniac
LRF
Lantbrukarnas Riksförbund ville ha ett koncept för en tävling för innovationer, eller affärsidéer kring mat och energi. Idén som skapades resulterade i ” Brainac Or Maniac”, smart eller galen. Här är logotypen på kampanjen. I detta projekt var jag Art Director
Transition
Logotypen blev ett resultat utifrån en uppgift jag hade på Medieskolan inom området Grafisk design. Uppgiften bestod i att ta fram en logotype för ett svenskt företag. Jag valde att rikta in mig mot snowboard och skateboard branschen. Transition är ytan före ett ”Big Jump”.
Zavanto
Logotypen blev ett resultat utifrån en uppdrag jag hade på Medieskolan inom området Grafisk design. Uppgiften bestod i att ta fram en logotype för Zavanto ett svenskt företag. Symbolen ska föreställa två sjuor som möts och blir ett Z:a.